page.php

Ecogreen kasvihuoneet

Ecogreen-sarjan kasvihuoneet ovat yksinkertaisia ja käytännöllisiä Virossa tuotettuja kaarikasvihuoneita. Nämä kasvihuoneet ovat pätevien virolaisten insinöörien kehittämiä ja kokoamia. Monet nerokkaat ratkaisut on patentoitu.

Ennakoin joka tapauksessa jo kysymyksesi. Älä sekoita näitä ulkonaisesti samannäköisiin Venäjällä tuotettuihin kaarikasvihuoneisiin, joiden rakenne koostuu lyhyistä elementeistä ja jotka ovat siksi suhteellisen taipuisia raskaan lumikuorman alla. Ecogreen-kasvihuoneilla on erittäin jäykkä ja luja runko.

Ecogreen-sarjan kasvihuoneen rakenteen muodostavat lujat sinkityt teräsprofiilit. Profiilit on asennuksen helpottamiseksi jo etukäteen koottu. Pintamateriaalina on saatavana eri paksuista polykarbonaattia. Koko kasvihuone on paketoitu kompaktisti ja helppo kuljettaa joka puolelle Suomea. Tarjottavat Ecogreen-kasvihuoneet ovat kaikki täydellisiä kokonaispaketteja peruskehikkoineen.

Ecogreen-sarjan kasvihuoneet ovat juuri Sinua varten, jos arvostat yksinkertaisuuden ja nopeuden kauneutta.

1.220.00 €

Ecogreen 3x6m 18m2

1.485.00 €

Ecogreen 3x8m 24m2

1.699.00 €

Ecogreen 3x10m 30m2

1.950.00 €

Ecogreen 3x12m 36m2

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.