page.php

Kasvihuoneiden käyttäjät

Kasvihuoneen käyttäjien valikkoon lisäämme tarinoita eri kasvihuoneista, talvipuutarhoista ja verantamalleista sekä niiden käyttäjistä. Kasvihuone ei ole vain tomaateille eikä talvipuutarha ole vain kaunis ja avara tila, jossa kasvattaa palmuja.

Toivomme tuodessamme sinulle näitä tarinoita, että ne antavat sinulle inspiraatiota, uusia ideoita ja auttavat sinua löytämään oman näkemyksesi paremmin. Useat tekijät ovat inspiroineet meitäkin ja haluamme näiden tarinoiden kautta jakaa intomme kanssasi.

Myös yksinkertaisinta kasvihuonetta voidaan käyttää usein tavoin niin kasvien kasvatuspaikkana kuin esimerkiksi myös lepohuoneena, kahvittelupaikkana tai vaikka valoisana työhuoneena.

Meillä on käyttäjiä, jotka käyttävät talvipuutarhaansa tai kasvihuonettaan esimerkiksi taideateljeena, koska ne ovat avaria ja niissä on luonnonvaloa säällä kuin säällä. Ammattikuvaajat ovat joissain tapauksissa käyttäneet talvipuutarhaa studiona, jälleen juuri luonnonvalon vuoksi, jota sisätiloissa tulee luoda keinotekoisesti. Euro-Serren malleja on lukemattomissa tapauksissa käytetty perhejuhlien viettopaikkoina, lasten leikkipaikkoina ja liiketapaamisten pitopaikkoina. Käyttötarkoituksia rajoittaa vain oma mielikuvitus.

Jos olet kuitenkin todellinen kasviharrastaja ja haluat koettaa taitojasi jonkin vaativamman kuin tomaatin, paprikan ja viinirypäleiden kasvatuksessa, on eristetty Tropic-malli sinulle se oikea. Tropic-mallit mahdollistavat eksoottisien kasvien kasvatuksen vuoden ympäri tai herkempien kasvien talvehtimisen hieman lämpimämmässä. Riippuu mielenkiinnostasi. Meillä on käyttäjinä paljon fanaattisia kaktuksen kasvattajia, intohimoisia orkideoiden faneja ja parantumattomia kokeilijoita eksoottisten hedelmäpuiden ja palmujen kasvatuksessa.

Mikä on sinun todellinen intohimosi? Vapauta itsesi!