page.php

Miksi valita vahva ja laadukas kasvihuone?

Miksi on hyvä investoida heti kunnolliseen kasvihuoneeseen?

Kasvihuoneiden valikoima markkinoilla on erittäin suuri. Miksi minun tulisi valita laadukas ja kunnollinen kasvihuone? Säästäisin rahaa jos ostaisin edullisimman?

Kasvihuone Plus 4,5x6,0m

Kasvihuoneen osto on investointi

Kasvihuonetta ostettaessa kulutetaan suuri summa rahaa. Investoidaan omaan ja lasten terveyteen ja annetaan lapsille esimerkkiä ja oppimateriaalia itsenäiseen elämään. Itse kasvatetut tomaatit, kurkut, paprika ja yrtit ovat ekologisesti puhtaita. Niissä on paljon aurinkoenergiaa ja suuri määrä vitamiineja. Juuri kypsyneen auringon lämpimän tomaatin maku on jotain sellaista, mitä ei rahalla saa mistään. Lisäksi kasvatusprosessi ja riemu omasta toiminnasta. Itse kasvatettu puhdas ruoka on aina hieman kalliimpaa kuin kaupan, mutta se on myös laadukas ja mielenkiintoinen elintapa.

 

Investoidessasi laatuun säästät rahaa

Kasvihuoneesta kiinnostuneella voi herätä oikeutettu kysymys siitä, miksi hänen pitäisi maksaa enemmän paremmasta kasvihuoneesta kun kasvihuoneen saisi edullisemminkin. Usein ajatellaan, että kun kasvatetaan vain omiin tarpeisiin – hieman tomaattia ja kurkkua – ei tarvita niin hyvää kasvihuonetta.

  • Ensinnäkin lupaa itsellesi aina parasta – ei välttämättä kaikkein ylellisintä, mutta parasta. Sinä ja perheesi olette sen arvoisia. Hyvä kasvihuone on vahva ja laadukas ja kaikki siellä on myös suunniteltu ja sijoiteltu ergonomisesti. Kaikki on mukavan lähellä. Vähemmän kävelyä, vähemmän kumartelua ja kyykistymistä.
  • Toiseksi investoidessasi heti kunnolliseen ja kestävään kasvihuoneeseen säästät paljon rahaa ja aikaa. Edellisen kahden talven paksu lumipeitto osoitti selvästi, millaiset kasvihuoneet sopivat ilmastoomme ja millaiset eivät. Kiinalaisella kaunisrunkoisella 500 euron kasvihuoneella ei ole mitään virkaa, sen elinikä kestää ensimmäiseen lumeen tai talvimyrskyyn. Itänaapurimme kuperakattoisia malleja ei myöskään ole suunniteltu kestämään paksua lunta kuten talvet ovat todistaneet. Kun pahin on jo tapahtunut, ei mitään ole enää tehtävissä.

Viimeisen kahden vuoden aikana luoksemme tuli useita henkilöitä, jotka olivat jo kokeneet tämän, ja myös niitä, jotka olivat kokeneet sen jopa kaksi kertaa, ostaen ensimmäisen ns. säästömallin jälkeen vielä toisen. Erittäin kallis hinta jää heille varmasti mieleen.

Jos ajatellaan niin, että edullisen noin 10-12m2 kasvihuoneen saa noin 600 eurolla ja se kestää 1-2 talvea. Kunnollisen 12m2 belgialaisen kasvihuoneen saat noin 1900 eurolla ja se kestää vähintään 20–30 vuotta. Lisäksi tietenkin laadukkaan kasvihuoneen käyttönautinto ja mukavuus koko tuona aikana.

Jos kasvihuoneen hinta jaetaan elinikää kohden, tulee edullisemman kasvihuoneen vuosittaiseksi hinnaksi 300–600 euroa (!) ja kunnollisen kasvihuoneen 63–95 euroa. Kuinka paljon sinä olet valmis maksamaan? Ja kuinka paljon olet valmis kuluttamaan hermojasi ja aikaasi vaatien hyvitystä tuhoutuneesta kasvihuoneesta ja etsien uutta?

 

Kunnollisen kasvihuoneen rakenne ja materiaalit ovat vahvoja ja kestäviä

Meidän kasvihuoneiden rakenteen kaikki elementit ovat umpinaisia alumiinisia laatikkoprofiileja. Se tarkoittaa sitä, että kasvihuoneet ovat kestäviä ympäri vuoden ja eristävät hyvin lämpöä keväällä ja syksyllä. Kasvihuoneen runko kantaa yli 10 aikuisen miehen painon katolla. Sitä ei tietenkään tarvita päivittäin, mutta se näyttää insinöörityön laatua.

Kaikki kasvihuoneiden polykarbonaattilevyt on tuotettu erityisesti kasvihuoneille. Levyt on katettu ulkoa erilaisilla suojakerroksilla ja UV-suojalla, sisältä ainutlaatuisella kerroksella, joka estää vesipisaroiden muodostumisen. Kaikki kerääntyvä vesi johdetaan levyn pintaa myöten alas vesikouruun. Tämä on tärkeää useiden kasvien luonnolliseen kasvattamiseen ilman sairauksia.

 

Säästä aikaasi ja terveyttäsi!

Tilaa uusi kasvihuoneesi tunnetulta tekijältä, jolla on pitkäaikaiset kokemukset. Huolehdimme aina asiakkaistamme ja olemme olemassa myös vuosien kuluttua jos tarvitset apua.

Kasvihuoneet24.fi:n kasvihuone on erittäin monessa virolais- ja suomalaiskodissa, kauppapuutarhassa ja pienyrittäjän puutarhassa. Myös Viron presidentin perheen kesäasunnolla on meidän Maxi-malli.

Toivomme sinulle menestystä keväällä ja kesällä kasvattaessasi vitamiineja!

Kysy rohkeasti apua ja neuvoja.