page.php

Kasvihuoneet ja kasvihuone tarvikeet

Kasvihuoneiden myynti

Meiltä saat Euroopan laadukkaimpien tuottajien kasvihuoneet sekä henkilökohtaisen palvelun.

Romantinen kasvihuone talvipuutarha Exotic

Tästä löydät suuren valikoiman laadukkaita kasvihuoneita ja kasvihuoneiden lisävarusteita.

Tutustu kasvihuoneen sivuihin ja löydä itsellesi sopivin kasvihuoneen malliratkaisu sekä lisävarustus.

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan kasvihuonemallin ja suosittelevat sille parhaan paikan puutarhassasi. Tekniset asiantuntijamme auttavat tarpeen vaatiessa kasvihuoneen asennuksessa ja antavat käytännön neuvoja sen huoltoon jatkossa.

Kasvihuoneiden osto Kasvihuoneet24.fi nettikauppamme kautta on helppoa ja mukavaa. Voit laittaa valitsemasi tuotteen ostoskoriin, jossa voit vapaasti muuttaa sitä ja lopuksi tehdä tilauksen. Tilauksen lähetyksen jälkeen saat laskun ja tarkemmat tiedot toimituksesta ja kaikesta muusta.

Olemme mielellämme avuksi mallin koon ja materiaalin valinnassa. Lue lisää kasvihuoneen valintakriteereistä.

 

Kasvihuoneet kotiinkuljetuksella

Kasvihuoneesi tuodaan sinulle mukavasti kotiin mihin tahansa Suomessa.

Sinulle tehdään aina paras kuljetushintatarjous henkilökohtaisesti tuotteen ja sijainnin perusteella.

 

Kasvihuoneiden asennus

Euro-Serre kasvihuoneen kokoaminen itse on mukavaa

Kasvihuoneidemme kokoaminen on mukavaa viikonlopputyötä joko yksin tai perheen kanssa. Koska belgialaisten kasvihuoneiden yksityiskohdat ovat kaikki äärimmäisen tarkasti viimeisteltyjä, on kokoaminen mukavaa ja nopeaa. Perusteellinen ohjemateriaali auttaa sinua askel askeleelta. Kasvihuoneen osat ovat kuin aikuisten Lego-palikoita.

Tarpeen vaatiessa neuvomme sinua perustuksen teossa. Helpoin tapa on tehdä pylväsperustus käyttäen valmista metallialusrunkoa tai asentaa kasvihuone fibo-levyistä tehdylle alustalle. Vahva alumiininen alusrunkopakkaus sisältää metalliankkurit perustukseen valamiseksi ja kiinnikkeet kasvihuoneen sivuun kiinnittämiseksi.

Lue lisää kasvihuoneen perustuksen asennusohjeista. Jos tarvitset neuvoja, käytä rohkeasti palautekaavakettamme tai soita meille.

 

Vanhan kasvihuoneen purku. Olemassa olevan perustuksen mukauttaminen uudelle kasvihuoneelle.

Emme tällä hetkellä vielä tarjoa kasvihuoneiden purkupalvelua Suomessa, mutta neuvomme sinua parhaan ratkaisun löydössä.

Annamme kokemuksiemme perusteella myös yhden suosituksen, josta voi olla apua. Usein uusi kasvihuone halutaan sovittaa vanhan kasvihuoneen perustukseen, jotta voitaisiin käyttää vanhaa ja säästää rahaa. Se on kiitettävää käytännöllisyyttä. Samassa tämä rajoittaa melko paljon uuden valintaa ja usein lopuksi tulee tehdä suuria lisämenoja erikoistilauksiin, jotta kasvihuone sopisi vanhaan.

Olemme aina antaneet tällaisessa tapauksessa asiakkaillemme plussat ja miinukset, jotta valinta olisi selvempi ja jotta valintaan oltaisiin lopuksi tyytyväisiä. Olemassa oleva kasvihuoneen perustus ei tavallisesti ole suuri rakenne eli sitä on suhteellisen vähäisin lisäkuluin mahdollista pidentää, muuttaa ja korjata. Varmasti edullisempaa kuin mittojen mukaan kasvihuoneen sopivaksi leikkaaminen, mitä voidaan tietenkin myös tehdä.

Jokaisessa konkreettisessa tapauksessa tulee päättää erikseen. Joskus vanha perustus sopii erittäin tarkasti uuteen kasvihuoneeseen. Joskus uuden alustan teko on edullisempaa ja helpompaa kuin vanhan säilytys.

Kerro meille toiveistasi ja autamme sinua teoin ja sanoin!