page.php

Kasvihuoneet

Kasvihuoneet24 kasvihuoneet on valikoima kasvihuoneiden malleja keskimääräisestä vaativammalle kuluttajalle. Kaikki kasvihuoneet, verannat ja talvipuutarhat on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, joka takaa rakenteen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Belgialaisen ACD ja myös Ventus, Magna ja Murus kasvihuoneen tekee erityiseksi vielä se, että kasvihuoneiden polykarbonaattilevyissä on ainoana maailmassa kiinni olevat päät (yhdessä päässä on hengittävä suoja). Tämän ansiosta levyjen sisäpinnat pysyvät vuosia puhtaina ja ne pitävät erittäin hyvin lämpöä.
 Kaikki mallit on varustettu joko karkaistulla lasilla tai polykarbonaatilla. Mallivalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivankokoisen kasvihuoneen tai talvipuutarhan.

Kasvihuoneissa on lisäksi ulkoisen sadeveden ohjausjärjestelmän lisäksi ainutlaatuinen sisäisen tiivisteveden ohjausjärjestelmä.
Kaikki käytettävät polykarbonaattilevyt on katettu ulkoa ultraviolettisäteilyltä suojaavalla kerroksella ja sisältä erityisellä valumista estävällä kerroksella. Koko tiivistyvä kosteus johdetaan tippa kerrallaan keräyskouruun.

Kasvihuoneen kotiinkuljetuksen paras tarjous tehdään sinulle henkilökohtaisesti.

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.