page.php

Tuotteemme

Isommankokoiset lintulaudat

Tarjoamamme isommankokoiset lintujen ruokintalaudat mahdollistavat lintujen ruokinnan ilman tiuhaa täyttöä.

Tästä on paljon apua erittäin siinä tapauksessa, jos lintujen ystävällä ei ole mahdollisuutta joka päivä käydä paikanpäällä ja täyttää lintulautaa tai jos käytetään tällaisia linnunruokia, jotka ovat lintujen suosikkeja, minkä takia ne yksinkertaisesti syödään nopeammin. Tarjoamiamme ruokintapönttöjä voit käyttää myös kesähuvilassa tai maatalossa missä talvella käydään harvoin.

Erittäin talvella on tärkeää, että jo aloitettu ruokinta olisi keskeytymätön ja lintulauta ei pysyisi tyhjillään. Isot ruokintalaudat tarjoavat mahdollisuuden täyttää niitä esimerkiksi kerran viikossa – ja linnuilla on ruokaa nenän edessä koko ajan.

Lisäksi on lintujen kannalta plussana seikka, että ruokintalaudoissa on useita reikiä, mistä ruokaa napsia ja näin lintujen ei tarvitse pitkään jonottaa.

Ja lopuksi – ko. ruokintalaudat ovat hyvin hygieenisiä käyttää koska lintujen ulosteet eivät joudu ruoan sekaan, mikä ehkäisee tautien leviämistä lintujen kesken.

Selles grupis ei ole tooteid.

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.