page.php

Linnunruoat

Linnunruoat

Tarjoamme myös laajan valikoiman ruokaseoksia lintujen ruokintaan olkoon talvella tai ympäri vuoden.

Schweglerin ruokaseoksissa käytetään ainoastaan korkealaatuisia ainesosia ja niihin ei ole painon täytteeksi lisätty arvottomia täyteaineita (kuten toisinaan tehdään). Tarjoamamme ruokaseokset eivät sisällä hiekkaa, liimaa tai rasvatähteitä. Lintujen tarpeet ja turvallisuus ovat aina ensiarvoisen tärkeitä.

Takaamme, että ruokaseoksissa ja erittäin ruokapalloissa ei ole missään käytetty verkkoja. Syy siihen on yksinkertainen: verkot saattavat olla linnuille vaarallisia, koska linnut voivat takertua niihin. Erittäin vaarallisia ovat puihin jätetyt tyhjäksi syödyt verkot, koska linnut voivat jäädä niihin kiinni, ja maahan pudottuna ovat verkot vaarallisia siileille ja muille nisäkkäille.

Tarjoamme jälleenkäytettäviä ja turvallisia ruokakoreja, johon ruokakakut ja -pallot laitetaan. Se on puhdas ja säästäväinen tapa ruokkia lintuja.

Ruokakakut ja ruokapallot ovat aina varma valinta, sillä niitä rakastavat kaikki linnut. Käyttäessäsi meidän ruokakakkuja voit olla varma, että näet pihapiirissäsi kaikkia lintuja, jotka reviirillä yleensä asuvat.

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.