page.php

Ruokapallot linnuille

Ruokapallot linnuille

Ruokapallot ovat lintujen suosikkeja ympäri vuoden, koska niihin sisältyy ainesosia joiden energiapitoisuus on korkea.

Ruokakakkujen kantakäyttäjät ovat esimerkiksi tikat, kiipijät, kottaraiset ja kaikki tiaiset. Luonnollisesti haluaisivat myös varikset ja harakat maistaa niitä – jos he vain pystyisivät niitä korin läpi napsimaan.

Ruokapallojen syöttäjään mahtuu korkeintaan 3 palloa.

HUOM. Suosittelemme ehdottomasti käyttää ainoastaan turvallisia (ilman muoviverkkoa) ruokapalloja koska verkot ovat linnuille ja eläimille hyvin vaarallisia.

Ruokapallon telineen eli syöttäjän kansi on aukeava, mutta kuitenkin kiinnitetty telineeseen niin, että ei voi kadota. Tämän ansiosta on syöttölaite erittäin helppo ja kätevä täyttää sekä puhdistaa.

Ruokapallojen käyttö on hyvin tehokas ja säästäväinen tapa ruokkia lintuja, koska korkean energiapitoisuuden ansiosta vastaa yksi ruokapallo reilusti isompaa määrää tavallista linnunruokaa.

Schweglerin ruokapalloissa käytetään ainoastaan korkealaatuisia ainesosia ja niihin ei ole painon täytteeksi lisätty arvottomia täyteaineita (kuten toisinaan tehdään). Valmistamamme ruokapallot ei sisällä hiekkaa, liimaa tai rasvatähteitä. Lintujen tarpeet ja turvallisuus ovat aina ensiarvoisen tärkeitä.

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.