page.php

Ruokakuivurit

Tarjoamme Sinulle ja perheellesi parhaita Euroopassa valmistettuja kasvi- ja ruokakuivureita.

Vanha kansa on harrastanut lääkekasvien, yrttien, hedelmien, sienien, marjojen jne kuivattamista vuosituhansia niin Virossa kuin muualla maailmassakin. Kuivattaminen on yksi mahdollisuus kerätä kesällä tallettunut aurinkoenergia ja kasvissa muodostuneet hyödylliset aineet talvikäyttöön. Kuivattamalla voimme säilyttää pitkään lääkekasvien, teeaineksien ja muiden arvostettujen kasviaineksien vitamiinit, mineraalit ja ravintoarvon kokonaisuudessaan. Samalla tavalla säilytämme sieniä, marjoja, omenia, tomaatteja jne.

Ennen kasveja kuivatettiin ripustamalla ne auringolta suojattuun ja tuuliseen paikkaan, myöhemmin myös uuneissa. Tätä voi luonnollisesti tehdä nykyisinkin, mutta Pohjoismaissa kostea ilma tuhoaa välillä kuivamaan laitetut kasvit tai niihin tulee hyönteisiä. On asioita, jotka tulee tietää, jotta kuivatus onnistuisi. Tällainen kuivattaminen ei myös ole aina mahdollista taajamissa ja suurissa taloissa.

Mukavaa ja laadukasta kasvien ja ruoan kuivattamista varten on kuitenkin olemassa erityisiä kuivausuuneja, jotka ovat kompakteja ja mukavia käyttää jo ensimmäisellä kerralla. Jos haluat saada todella terveellisen ja puhtaan tuloksen, on suositeltavaa käyttää kuivatukseen kuitenkin luonnollista lämpöä ja ilmaa, joka imitoi luonnossa kuivattamista.

Luonnollisen prosessin kasvi- ja ruokakuivureina tarjoamme Sinulle Italiassa valmistettuja kuivureita DRY- 5 ja DRY- Deluxe.

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.