page.php

Linnunpöntöt

SCHWEGLER linnunpöntöt ja asuinpaikat linnuille, lepakoille, nisäkkäille ja myös erilaisille hyönteisille.


Saksalainen yritys SCHWEGLER on kehittänyt ja suunnitellut linnunpönttöjä ja muita pesinnän apuvälineitä linnuille, lepakoille, hyönteisille ja monille muille luontokappaleille jo yli 50 vuoden. Puu-betonimassasta valmistetut Schweglerin linnunpöntöt ovat osoittautuneet yllätyksellisesti menestyksekkääksi lintujen ja pikkunisäkkäiden kesken kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Vaikka valtaosa ihmisistä on hyvin tietoinen erilaisista vaaroista meitä ympäröivälle luonnonympäristölle, usein unohdetaan, että jokainen meistä voi myös itse ottaa merkittäviä askelia luonnollisen moninaisuuden säilyttämiseksi. Eläin- ja kasvikunta tarvitsee nykyään yhä enemmän meidän suojelua ja pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa.

Meidän puu-betoniset linnunpöntöt ovat hyvin kestäviä ja samalla erittäin ympäristönystävällisiä. Valmistamiamme linnunpönttöjä on asennettu metsiin, puutarhoihin ja hedelmätarhoihin Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja useissa muissa maissa yhteensä yli 8,5 miljoonaa. Ja valtaosa niistä on menestyksekkäästi käytössä vielä tänäänkin.
***

Pesäpönttö 1B

on klassinen linnunpönttö, joka sopii suurimmalle osalle pieniä laululintuja ja sopii asennettavaksi niin puutarhaan, puistoon, metsään kuin hedelmätarhaankin.

Jos Sinulla on kiinnostusta auttaa ja tarkkailla lintuja, mutta linnunpönttöjen suuri valikoima hämmentää Sinua, on malli 1B varma valinta. Niitä voi asentaa mihin vain puistoon ja puutarhaan mielin määrin, koska niiden tarve lintujen joukossa on suurin.
***

Kottaraisen pesäpönttö

on muodostunut standardilinnunpöntöksi koko Euroopassa jo lähes parinkymmenen vuoden ajan. Niin kotona ja puutarhassa kuin metsätaloudessa ja ympäristönsuojeluprojekteissa ovat juuri nämä pesäpöntöt tärkeimpinä apuvälineinä.

Näillä pesäpöntöillä on useita etuja verrattuna muihin pönttöihin – avara suuaukko, joka antaa paljon valoa ja suuri pesätila ca 14cm. Tästä kaikesta johtuen on pesäpönttö löytänyt käyttöä, ei vain kottaraisten, vaan monien muidenkin lajien joukossa.


Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.