page.php

Pesäpönttö 1B- Ø 32mm

28.99 €

Loading Uuendan korvi...

Pesäpönttö 1B- Ø 32mm

Pesäpönttö 1B- Ø 32mm

Yleiskäyttöinen pesäpönttö 1B houkuttelee lintuja pihaasi, puutarhaasi tai puistoon. Se on valmistettu äärimmäisen lujasta ja kestävästä patentoidusta SCHWEGLER puu-betonimassasta, joka koostuu 100% luonnonaineista. Pesäpöntön materiaali ja valmistusmenetelmä takaavat sen, että se ei kutistu, lahoa eikä mätäne, ei vuoda vettä eikä päästä tuulta läpi eikä tarvitse vuosikymmeniin minkäänlaista huoltoa.

Koska pesäpönttö on niin kestävä ja pitkäikäinen, on sillä erinomainen hintalaatusuhde. Pesäpönttö on lämmin ja vedenpitävä pesimisajan ja samalla viileä ja mukava linnunpoikasten kasvuaikana. Pesäpönttö 1B voi ylpeillä todellisella ennätyksellä- se on nimittäin pitkäaikaisten rekisteröityjen pesintätutkimusten mukaan tuonut pihoille pesimään yli kaksi kertaa enemmän lintuja kuin tavalliset puiset linnunpöntöt. Linnut tuntevat sellaisessa pesäpöntössä olonsa paljon turvallisemmaksi ja vakaat olosuhteet suojaavat niin munia kuin linnunpoikasiakin.

Tämän pesäpöntön läpimitta on 12cm. Pesäpönttö 1B asennetaan puuhun tavallisesti erityisellä alumiininaulalla, mutta sen voi myös ripustaa oksan varaan.

Pesäpöntön etuseiniä voi tilata erikseen, ne ovat malleilla 1B, 2M ja 2F samanlaiset ja keskenään vaihdettavat. Pöntön etuseinä on helposti irrotettavissa. Etuseiniä saa erikokoisilla aukoilla varustettuna, jotta vältettäisiin liiallinen kilpailu samoihin pesäpönttöihin.

Kaikkien pesäpönttöjen toimitussisältöön kuuluvat riiputuskiinnitys ja erityinen Schweglerin alumiininaula.

 

Pesäpöntön sijoituspaikka:

Puissa tai rakennuksissa

Puhdistus ja tarkastus:

Irrotettavan etuseinän ansiosta helppo puhdistaa

Materiaali:

SCHWEGLER hengittävä ja pitkäikäinen puu-betoni

Toimitussisältöön kuuluu:

  • Pesäpönttö, jonka etuseinä on irrotettavissa
  • Galvanoitu teräskiinnitys- metsätalouden hyväksymä
  • Alumiininaula – metsätalouden hyväksymä

Suuaukon koko:


• Ø 32 mm

Mille linnuille pesäpönttö sopii:

Talitiainen, sinitiainen, viitatiainen, kuusitiainen, töyhtötiainen, leppälintu, pähkinänakkeli, kirjosieppo, sepelsieppo, käenpiika ja varpunen sekä lepakot

Pesäpöntön paino: 3,6kg

Samanlaisia ​​tuotteita

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

captcha

Aseta captcha teksti

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <h2> <h3> <h4> <a href="" class="" target="">