page.php

Lintujen talviruokinta

Lintujen ruokinta antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saavuttaa yhteys luontoon. Se on erinomainen ja arvokas tapa tutustua linnuston ja eläimistön eri lajeihin riippumatta siitä missä me asutaan.

Useille ihmisille on lintujen talviruokinta heidän ensimmäinen lähiyhteys luontoon ja rohkaisee heitä myöhemmin elämässään ottamaan seuraavia jännittäviä askeleita. Luonnonsyklien ja eläinten elämänvaiheiden tarkkailu antaa lapsille ja nuorille arvokkaan kokemuksen koko elämäksi. On myös todistettu, että lintujen ruokinnalla on hyvin myönteinen vaikutus ikäihmisten ja sairaalloisten terveyteen.

Lintujen ruokinta ruokintapöntöissä (lintulaudoissa) täysiarvoisella ruoalla antaa tärkeän panoksen meidän luonnontietoisuuden paranemiseen.

Varmistu aina, että tarjoat linnuille vain laadukasta ja täysiarvoista linnunruokaa. Yhtä tärkeä on käyttää ainoastaan hyvin harkitusti suunniteltuja ja linnuille turvallisia ruokintalautoja.
 Kaikille valmistamillemme lintulaudoille on yhteistä yksi tärkeä sääntö: ne ovat rakennettu niin, että lintujen ulosteet koskaan eivät joudu ruoan sekaan. Näin vältämme vaarallisten tautien leviämistä lintujen kesken.

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.