page.php

Kasvihuoneen takuu

Kaikissa kasvihuoneissa on jopa 12 vuoden tuottajan takuu

Emme liioittele puhuessamme kasvihuoneiden laadusta.

Meidän kasvihuoneiden profiileilla on tuotanto- ja materiaalivioille 12 vuoden tuottajan takuu. Polykarbonaattilevyillä on oikein asennettuna 10 vuoden tuottajan takuu.

Takuu takaa laadukkaan tuotteen ja eheyden.

Takuu ei vastaa ilmastosta ja käyttövirheistä johtuvista vioista.

Koska sitä on kysytty, selitämme vielä uudelleen – jos kasvihuoneesi päälle kaatuu puu tai myrskytuuli rikkoo kasvihuoneen tai ennätyksellisen paksu lumikerros vahingoittaa sitä, nämä eivät kuulu takuuseen.

Halutessasi voit aina vakuuttaa kasvihuoneen tai talvipuutarhan onnettomuuksien varalta.

Kasvihuoneen käyttöehdot:

1. Kasvihuoneen pitkäaikaisen kestämisen edellytykseksi on kunnollinen asennus. Jos asennat kasvihuoneen itse, noudata asennusohjetta.

2. Kasvihuone tulee asentaa aina tasaiselle ja vakaalle alustalle. Maaperälle asennettaessa tulee seinien alta poistaa kasvualusta ja täyttää se hiekalla. Tämä estää seinien liikkumisen kylmässä ja takaa ovien ja luukkujen helpon liikkumisen.

3. Kiinnitä kasvihuone kunnolla perustukseen, runkoon tai rakennettavaan perustukseen. Kunnolla kiinnitettynä kovat tuulet eivät vahingoita sitä ja kasvihuone on myrkyssä paremmin suojattu.

4. Voimakkaiden myrskyjen aikaan suosittelemme kiinnittämään kasvihuoneen kattoluukut ja ovet kunnolla. Jos tuuli ei pääse kasvihuoneen sisään, on se huomattavasti paremmin suojattu.

5. Luo talvella lumet kasvihuoneen katolta säännöllisesti ja vältä suurien lumimäärien kerääntymistä katolle.

 

Vaikka yhdessäkään meidän kasvihuoneen mallissa ei Virossa tai Suomessa ole ollut lumesta johtuvia vahinkoja, on lumenluonti käyttäjän vastuulla. 2009-2010 kahden talven lumet ovat aiheuttaneet melko äärimmäisiä tilanteita jopa asuintalojen katoille.