page.php

Kottaraisen pesäpönttö 3S

37.99 €

Loading Uuendan korvi...

Kottaraisen pesäpönttö 3S

Kottaraisen pesäpönttö 3S

Tämä kottaraisen pesäpönttö on muodostunut viimeiset parikymmentä vuotta enemmän ja vähemmän standardiksi niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa ja Kanadassakin.

Se sopii sijoitettavaksi niin asuinalueelle, kodin tuntumaan kuin puistoon tai metsäänkin. Pesäpöntöllä on erittäin avara pesätila (halkaisijaltaan 14cm) ja suuaukko kooltaan 45mm, joka takaa pesään enemmän valoa.

Kottaraisten lisäksi tämä pönttö sopii myös seuraaville linnuille: pähkinänakkelit (muuraavat itse aukkoa pienemmäksi), käpytikka ja pikkutikka, kirjosieppo, harmaakirjosieppo ja muut linnut.

Kottaraisen pesäpönttö 3S houkuttelee lintuja pihaasi, puutarhaasi tai puistoosi. Se on valmistettu äärimmäisen lujasta ja kestävästä patentoidusta SCHWEGLER puu-betonimassasta, joka koostuu 100% luonnonaineista. Pesäpöntön materiaali ja valmistusmenetelmä takaavat sen, ettei se kutistu, lahoa tai mätäne, ei vuoda vettä eikä päästä tuulta läpi eikä tarvitse vuosikymmeniin minkäänlaista huoltoa.

Koska pesäpönttö on niin kestävä ja pitkäikäinen, sillä on erinomainen hintalaatusuhde. Pesäpönttö on lämmin ja sateenpitävä pesintäajan ja samalla viileä ja mukava linnunpoikasten kasvuaikana. Pesäpönttö 3S voi ylpeillä todellisella ennätyksellä- se on nimittäin tuonut pihoille pesimään pitkäaikaisten rekisteröityjen pesimistutkimusten mukaan yli kaksi kertaa enemmän lintuja kuin tavalliset puiset linnunpöntöt. Linnut tuntevat olonsa tällaisissa pesäpöntöissä paljon turvallisemmaksi ja vakaat olosuhteet suojaavat niin munia kuin linnupoikasiakin.

Kaikkien pesäpönttöjen toimitussisältöön kuuluvat ripustuskiinnitys ja erityinen Schweglerin alumiininaula.

Pesäpöntön sijoituspaikka:

Puissa tai rakennuksissa

Puhdisus ja tarkastus:

Irrotettavan etuseinän ansiosta helppo puhdistaa

Materiaali:

SCHWEGLER hengittävä ja pitkäikäinen puu-betoni

Toimitussisältöön kuuluu:

  • Pesäpönttö, jossa on irrotettava etuseinä
  • Galvanoitu teräksinen kiinnitys- metsätalouden hyväksymä
  • Alumiininaula – metsätalouden hyväksymä

Suuaukon koko:
• Ø 45 mm

Mille linnuille pesäpönttö sopii:

Kottarainen, pähkinänakkeli, käpytikka, pikkutikka, kirjosieppo, harmaakirjosieppo

Pesäpöntön paino: 4,4 kg

Samanlaisia ​​tuotteita

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

captcha

Aseta captcha teksti

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <h2> <h3> <h4> <a href="" class="" target="">