page.php

Hyttysansat

Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan torjua jatkuvasti.

Mosquito Magnet -hyttysansa vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden vertaimevien hyönteisten määrää. Tuote on pitkä-aikaisen kehitystyön ja tieteellisen tutkimuksen tulos.

Sen avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Mosquito Magnet -laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi, tuottaen havaittavia tuloksia jo 7-10 päivän aikana. Olennaiseen hyttysten määrän vähenemiseen päästään 4-6 viikossa.

Mosquito Magnet -hyttysansa on tehokkuudessaan esimerkillinen ja siksi patentein suojattu. Aitoon alkuperäiseen Mosquito Magnet – hyttysansaan voit luottaa ärhäikkäimpänäkin hyttysvuonna.


“Testiryhmän laitteista ylivoimaisesti helpoimmin käyttöön otettava on Mosquito Magnet. Mitään työkaluja ei tarvita, eikä mitään ruuveja tai siipimuttereita tarvitse väännellä. Jalustasta käännetään tukijalka ulos ja pujotetaan pystytolppa paikalleen.”
“Selkeästi eniten hyttysiä keräsi Mosquito Magnet. Se ei myöskään imenyt nieluunsa yöperhosia tai hyödyllisiä hyönteisiä, kuten mehiläisiä tai ampiaisia. Ensimmäisen testiviikon aikana hyttysiä kerääntyi verkkopussiin noin neljänneslitra eli laitteen valmistajan laskelmien mukaan jopa noin 10000 kappaletta.”

Tekniikan Maailma 11/2011

899.00 €

Predator Dynamic

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.