page.php

Ruokakakku – High Energy

6.50 €

Loading Uuendan korvi...

Ruokakakku – High Energy

Ruokakakut ovat hyvin suosittu linnunruoka niin kesä- kuin talviruokintaan. Ruokakakkujen energiapitoisuus on hyvin korkea ja ne sopivat kaikille pihapiirissämme asuville tai talvehtiville linnuille.

Tarjoamamme ruokakakut on valmistettu vain laadukkaimmista raaka-aineista. Valikoimasta löytyy erilaisia ruoka-aineita sisältäviä kakkuja eri lintujen makuun ja tarpeisiin.

Ruokakakut on prässätty sopivankokoisiksi, jotta niitä olisi mukava säilyttää ja helppo laittaa tarjolle. Ruokakakut asennetaan erityiseen syöttötelineeseen, mistä linnuilla on mukava napsia kakkua. Saatavilla on yhdelle, kahdelle ja kolmelle ruokakakulle tarkoitettuja käteviä ruokakakkujen syöttötelineitä edullisen hintaan.

 

Poista ruokakakun muovipakkaus, laita kakku syöttötelineeseen ja ripusta se joko puun oksalle tai linnunlaudan jalalle.

Kesällä tai lämpimällä säällä on niitä mukavampi käyttää kun laitat ruokakakut ennen vähäksi aikaa jääkaappiin.

HUOM. Kaikki ruokakakut (pl. hyönteisseos) on valmistettu vain kasvisperäisistä raaka-aineista ja kasvisrasvasta. Missään ei ole käytetty eläinrasvoja.

Meidän tarjoamiin ruokakakkuihin ei ole lisätty halpoja lisäaineita kuten tuhkaa, hiekkaa tai muuta roskaa, joka tekee niiden valmistuksen halvemmaksi, mutta ei kelpaa linnuille ruoaksi. Käytetty seos koostuu vain laadukkaista raaka-aineista.

 

Ainesosat:

Auringonkukansiemeniä, erilaisia viljoja ja hiutaleita sekä kasvisrasvaa

Paino:

0,34 kg

 

Samanlaisia ​​tuotteita

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.