page.php

Ecogreen 3x12m 36m2

1.950.00 €

Loading Uuendan korvi...

Ecogreen 3x12m 36m2

Kasvihuoneen mitat

Kasvihuoneen leveys on 3,0m ja vakiopituus on alkaen 2,0m aina 12,0m asti. Pituus on itse asiassa vapaasti valittavissa ja juuri niin pitkä kuin tarvitset. Katonharjan korkeus on peruskehikon kanssa yhteensä 216cm. Oviaukon korkeus on 190cm ja leveys 88cm. Tarvittaessa valmistamme myös erityisratkaisuja suuremmille leveyksille.

Voit valita viimeistelypaketit: Standard tai Exclusive

Standard- paketti

Standard-paketti sisältää kasvihuoneen valitun mittaisena ja:

1. kestopuuperuskehikon 150x50mm

2. 4mm polykarbonaattipinnan

 

Exclusive- paketti

Exclusive- paketti sisältää kasvihuoneen valitun mittaisena ja:

1. sinkityn teräsperuskehikon 95x40mm

2. 8mm paksuisen polykarbonaattilevyn katolla

2. 4mm paksuisen polykarbonaattilevyn päätyseinissä

3. hengittävän teipin katon 8mm polykarbonaattilevyn päiden sulkemiseksi, mikä varmistaa levyjen säilymisen pitkään puhtaina.

4. U-profiilit kattopinnan 8mm polykarbonaattilevyjen saumaukseen, mikä takaa vieläkin paremman ulkonäön.

 

Polykarbonaattipinta kahdessa paketissa

Standardipaketissa on polykarbonaattilevyt kiinnitetty katolle peitelevyllä, exclusive-paketissa levyt saumataan elastisella U-profiililla. Säänkestävyys on molemmissa tapauksissa vastaava, mutta U-profiilivaihtoehto on näyttävämpi.

Exclusive- paketissa on mukana hengittävä teippi, jolla polykarbonaattilevyt kiinnitetään asennuksen yhteydessä. Se antaa belgialaisten kasvihuoneiden tapaan levyille pitemmän käyttöiän ja puhtauden. Samoin paranee lämmöneristyskyky.

 

Peruskehikko

Peruskehikoksi voi valita joko kyllästetyn 150x50mm kestopuukehikon tai sinkityn teräskehikon 95x40mm. Luja peruskehikko korvaa perustuksen tarpeen ja kasvihuoneen voi perustaa suoraan pintamaan varaan.

Samanlaisia ​​tuotteita

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.