page.php

Special Mix -linnunruokaseos 8L

27.95 €

32.50 €

Sina säästad: 4.55 €! (14.00%)

Loading Uuendan korvi...

Special Mix -linnunruokaseos 8L

Hyvin tasapainotettu ravintosekoitus ympärivuotiseen käyttöön.

Special Mix ruokaseokseen on yhdistetty kaikki em. hyvät ominaisuudet, mikä tekee siitä lintujen seassa niin suositun ja rakastetun ruoan. Englantilaiset ja saksalaiset linnunystävät ovat valinneet tämän ruokaseoksen käytännöllisimmäksi.

Jos olet huomannut, että tarjoamasi linnunruoka jätetään osittain syömättä tai linnut toisinaan yksinkertaisesti eivät olleenkaan syö sitä, kokeile tätä ruokaseosta. Linnut ovat riittävän fiksuja olentoja ja osaavat arvostaa ruoan laatua.

 

Kiinnostavaa: On huomattu, että kun linnuille toistuvasti tarjotaan eltaantunutta tai huononlaatuista ruokaa, niin he laittavat tämän ruokintapaikan ns. mustalle listalle ja pakkasen saavuttua eivät enää ilmesty paikalle. Älkäämme tuottako niille pettymystä.

Special Mix -ruokaseokseen sisältyy: mustia ja raidallisia auringonkukansiemeniä, kuorittuja auringonkukansiemeniä, maapähkinärakeita ja kanarialinnun siemeniä.

 

Ihanteellinen ympärivuotiseen käyttöön kaikissa lintulaudoissa.

Sopii käytettäväksi kaikissa meidän lintulaudoissa (paitsi ritilät pähkinöitä varten ja maan päälle asennettavat ruokintalaudat)

Paino: 4 kg

Tilavuus: 8 L

 

Samanlaisia ​​tuotteita

Linnunpöntöt ALE

Pesäpönttöjen asentaminen on yksi yksinkertaisimmista tavoista auttaa lintuja ja lepakoita. Schweglerin profi pesapöntöt kestävät yli 25 vuotta luonossa.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

captcha

Aseta captcha teksti

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <h2> <h3> <h4> <a href="" class="" target="">